SgBesiIndah's FotoPage

By: SgBesiIndah BCM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 29-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Apai @ Kg Batu KL

apai ngan wife dia
mempelai di atas pelamin


Tuesday, 8-Jun-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Visit To Rumah Matyie & Neezuan @ Kota Bharu, Kelantan

tengah melepak before terjun ke laut
mandi-manda di laut di kb
ni tengah mencari spec belly yang hilang kat pasir tuh
View all 10 photos...
Gambar-Gambar ni diambik masa trip kitaorang ke Kota Bharu dalam tahun 1996 kot. Cuti 2nd Semenster. Thanks to Neezuan and Matyie for the accommodation and sight-seeing (and touring of course!). Ni ler 1st time aku sampai ke Kelantan.......he he he




Monday, 7-Jun-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Black @ Subang Jaya, Selangor

Maen & Azam
Neez, Shahril, Maen & Azam
Neez, Shahril, Maen, Azam & CC
View all 5 photos...
Ni la gambar-gambar kenduri kahwin Black kat Subang Jaya baru-baru nih. Aku tak sempat nak gi coz ada kenduri kahwin sedara aku kat tempat lain (luar Lembah Kelang).....sorry Black! Gambar-gambar semua courtesy of Maen. Hampeh betul, bebudak nih lupa plak nak amik gambar pengantin baru kita, si Black.....so sesaper yang ada gambar Black, boleh la email kat aku untuk aku upload dlm website nih.



Sunday, 6-Jun-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Pali @ Taman Maju, Jasin Melaka

Pali & Wife
Atas pelamin!
Aku, Apai & Erlena bersama pengantin baru
View all 6 photos...
Hah! Ni plak gambar-gambar kenduri kahwin Pali ngan wife dia (doc kat Hospital Melaka) kat Jasin Melaka. Gambar ada yang aku amik sendiri and ada yang courtesy of Pali & family. Aku sampai pun dah petang gak, terlepas nengok majlis bersanding.




Saturday, 5-Jun-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Sarjan (Senior) @ Alor Gajah, Melaka

Pengantin atas pelamin
Ramai giler!
Maen, Kno & Neez
View all 4 photos...
Ni masa kenduri kahwin one of our senior (BCM) kat Alor Gajah - Sarjan (lupa plak nama dia!). Lepas kenduri lepak-lepak plak kat A Famosa Resort Melaka, takde ler mandi, cuma lepak jer. Kenduri kahwin nih kalau tak silap aku dalam tahun 1998 kot.......ye ke ?




[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net